Mad & drikke

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Besøg Herslev Bryghus 26‑10‑2017 18:00 Tor Herslev Bryghus Ledige pladser
Se mere   Luk  
  • Navn: Besøg Herslev Bryghus
  • Start: 26‑10‑2017
  • Start tid: 18:00
  • Ugedag: Tor
  • Sted: Herslev Bryghus
  • Underviser:
  • : Ledige pladser
Se mere   Luk  

Besøg i Bryghuset

Rundvisning, foredrag og ølsmagning

Herslev Bryghus er et gårdbryggeri beliggende på Toftegaard i landsbyen Herslev tæt ved Roskilde Fjord. Toftegaard s 30 hektar er omlagt til økologisk drift, og grundlaget til produktionen stammer fra bryghusets egne marker.

Herslev Bryghus har siden januar 2013 udelukkende produceret økologisk øl. Det økologiske korn til basismalten kommer så vidt muligt fra gårdens egne økologske marker.

Nøgleordene på Herslev Bryghus er kvalitet, rene økologiske råvarer og holdbarhed i produktionen. "Vi synes udvikling og brygning af økologisk øl er sjovt - vi laver øl, vi selv kan li'. Vi lader årstiderne inspirere os i udviklingen af nye intense smagsoplevelser"

Der arbejdes til stadighed på at gøre produktionen mindst mulig miljøgelastende, blandt andet bruges ressourcer som vand og energi med omtanke.

Smagsprøver er inkl.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21742
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 26-10-2017 18:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere:
Priser:
Almen DKK 200,00
Grillpølser der smager 31‑10‑2017 17:30 Tir Bramsnæsvigskolen Jens Janniche Ledige pladser
Se mere   Luk  
  • Navn: Grillpølser der smager
  • Start: 31‑10‑2017
  • Start tid: 17:30
  • Ugedag: Tir
  • Sted: Bramsnæsvigskolen
  • Underviser: Jens Janniche
  • : Ledige pladser
Se mere   Luk  

Grillpølser der smager!

Chorizo, ølpølser, frankfurter - kært barn har mange navne!

1. aften - Vi gennemgår den grundlæggende teknik for pølsefremstilling og fremstiller lækre grillpølser.

2. aften - Vi skal fremstille frankfurter og salamella matovana pølser, der kræver hver sin teknik.

              Vi arbejder med både svine- og lammetarme samt svine- og oksekød

 

Der vil være smagsprøver undervejs.

De fremstillede produkter tager du med hjem

Medbring forklæde, fryseposer og godt humør.

Kursusprisen er inklusive udgifter til råvarer.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21743
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 31-10-2017 17:30
Mødegange: 2
Lektioner: 10
Undervisere: Jens Janniche
Priser:
Almen DKK 800,00